Denizli’nin en donanımlı okulu Bahçeşehir Koleji’nin açılış töreni, velilerin, öğrencilerin ve protokolün yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Bahçelievler Mahallesi’nde yapılan Bahçeşehir Koleji’nin iç ve dış yapısı büyük ilgi çekerken, açılış törenine Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Denizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı ve çok sayıda davetli katıldı. Tören öncesi verilen kokteylde veliler bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldu. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı, kolej olarak Denizlili çocukları dünya okulu vizyonuyla kucaklaştıracakları için mutlu olduklarını belirterek, ‘’Anaokulundan üniversiteye yaşam boyu eğitim hizmeti veren Bahçeşehir Koleji Denizli’de de ana okulu ve ilkokul ile çocukları yaşama en donanımlı şekilde hazırlayacak. Bu kolej Denizli’nin gerek eğitim sistemi gerek eğitim kadrosuyla gerekse fiziki yapısıyla Denizli’nin en kaliteli eğitim adresidir. Denizli’deki kampüste öğrencilerimiz uluslar arası eğitim alırken, son teknoloji ile donatılan sınıflarda, bilim müzelerinde sanat atölyelerinde çok yönlü bireysel yetişeceklerdir’’ dedi.
Törende konuşan Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli’de eğitimin kalitesinin her geçen gün arttığını belirtirken, Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar ise Bahçeşehir Koleji’nin Denizli’de eğitim verecek olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Bahçeşehir Koleji eğitim çalışanları ve protokol üyeleri fotoğraf çektirdi. Daha sonra okulun açılış kurdelası okul yönetcileri ve protokol üyeleri tarafından kesilirken, kolejin 800 kapasiteli olduğu ve gelecek yıllarda bu sayıyı daha da artıracağı kaydedildi.