Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu ve bazı belediye başkanları asfalt sezonuna Babadağ ilçesine bağlı Kelleci Köyü’nde start verdi.
Köy kahvehanesinde düzenlenen törende bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, yollarda yama, birinci ve ikinci kat asfaltlama çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, “Bütçemiz nispetinde en iyi hizmeti en ücra köşeye kadar götürmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bundan önce bütçemizin yarıdan fazlası cari giderlere gidiyordu. Büyükşehir ile birlikte yatırımlara daha çok pay ayrılacak” dedi.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da hizmet ederken hiçbir ayırım yapmadıklarını belirterek, “İl Özel İdaresi ve belediye işbirliği ile önemli projelere imza atıyoruz. Asfalt sezonunu da Kelleci Köyü’nde başlattığımız asfaltlama çalışmasıyla başlattık. İki kurum arasında çok önemli bir protokol yapıldı. İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi’ne teşekkür ederim” dedi.
Kurumlar arası işbirliği ile 90 kilometrelik birinci kat asfaltlama yapılması için çalışmaların başladığını belirten Başkan Zolan, “İlk defa asfaltla tanışacak yerler var. Yıllar önce asfalt atılmış ancak bir daha yapılmamış 200 kilometreyi bulan yollara ikinci kat asfalt çalışması yapılacak. Bozulan yollar için 35 bin ton yama kullanılacak” diye konuştu.
Kelleci Köyü'nde bin 250 metrelik yolun ilk defa asfaltlandığını ve çalışmaların buradan start aldığını kaydeden Başkan Zolan, “Büyükşehir Denizli’ye büyük güzellikler getirecek. Bu daha başlangıç. Biz sözümüzü unutanlardan değiliz. Denizli’nin bir dünya kenti olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dert, ihtiyaç neredeyse, biz oradayız. Tüm ilçelerimize ve köylere asfalt hizmeti gidecek. Kimse toz içinde kalmayacak. Bunun için her türlü çalışmayı yapacağız. Bu millete hizmet en güzel şey. Allah mahçup etmesin. Biz bu millete hizmet etmek için yola çıktık. Hizmet etmeye de devam edeceğiz” dedi.