Denizli Milli Eğitim, Filistin için insani yardım kampanyası düzenledi Denizli Milli Eğitim, Filistin için insani yardım kampanyası düzenledi

22 Şubat Perşembe günü Denizli'de havanın parçalı bulutlu olması beklenirken, sıcaklığın 6 derece ile 16 derece arası olması, Nemin yüzde 48 derece ile 73 derece arası olması bekleniyor.

23 Şubat Cuma günü Denizli'de çok bulutlu havanın hakim olması beklenirken, sıcaklığın 5 derece ile 18 derece arası olması bekleniyor. Nemin yüzde 44 derece ile 72 derece arası olması tahmin ediliyor.

24 Şubat Cumartesi günü Denizli'de parçalı bulutlu bir havanın etkili olması beklenirken, sıcaklığın ise 7 derece ile 20 derece arası olması tahmin edilirken, Nemin ise yüzde 48 derece ile 80 derece arası olması bekleniyor.

25 Şubat Pazar günü Denizli'de parçalı Bulutlu bir havanın etkili olması beklenirken, sıcaklığın 7 derece ile 22 derece arası olması beklenirken, Nemin yüzde 38 derece ile 71 derece arası olması tahmin ediliyor.

26 Şubat Pazartesi günü ise Denizli'de havanın sağanak yağışlı olması bekleniyor, sıcaklığın ise 8 derece ile 17 derece arası olacağı tahmin ediliyor. Nemin yüzde 44 derece ile 87 derece arası olması bekleniyor.