Denizli'nin Pamukkale İlçesi Asri Mezarlık yakınlarındaki yolda görüntülenen fotoğraf sosyal medyayı resmen salladı.
Bu çevrede seyir halinde olan başka bir şoförünün dikkatini çeken bir şeyi fotoğraflayıp sosyal medyada paylaşınca büyük yankı uyandırdı. şahin marka otomobilinin iki tarafında bulunan dikiz aynaların olmaması arkasından gelen şoförün dikkatini çekip fotoğrafları ve sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşımın altına yapılan yorumlarda fotoğraftaki ayrıntıyı ilk başta göremediğini ama dikkatli bakınca farkettiğini belitti. Dikiz aynası olmadan şehir içinde nasıl böyle araç kullanabildiğini merak eden diğer sürücüler de şaşkınlığını gizleyemedi.
Yorum yapanlardan bir tanesi de aynalarının özellikle söktürüldüğünü, bu gibi araç sahipleri genelde çok hızlı araç kullandıklarını, dalma çıkma yaptığını ve seyir halinde iken aşırı makas attığını belirtti. Aynaları olsa bu gibi tehlikeli hareketleri rahatlıkla yapamayacağını açıkladı.
"Bu gibi araçların trafikte nasıl rahatıkla dolaşabildiğini, gerek şehir içinde gerek şehirlerarası yolculuk yapan araçların sıkı denetimden geçtiği yollarda bu gibi araçlar nasıl gözden kaçıyor?" dedirtti.
Fotoğrafı görenlerin Aynasız Azrail dedikleri araç bu güzergahta bir süre ilerledikten sonra gözden kayboldu.