Denizli’nin çekim merkezi Forum Çamlık, Forum Fashion Week kapsamında ünlü isimleri ağırlamaya hazırlanıyor. Halen devam eden kombin yarışmasının finali için İvana Sert, keyifli bir söyleşiyle moda ve iyi yaşam ipuçlarını paylaşmak için de Cengiz Abazoğlu ve Ebru Şallı Forum Çamlık’ta hayranları ile bir araya gelecek. Ünlü blogger ve moda yazarı Ümit Temurçin ve Denizlili blogger Seda Burhan da Forum Çamlık’ta etkinlikleri izleyecek.

En çok beğeni alan 10 kombini İvana Sert yorumlayacak

Ivana Sert, 15 Ekim Cumartesi saat 15.00’te #forumcamlikfashionweek etiketi ile sosyal medya yarışmasına katılan 10 yarışmacının kombinini yorumlayacak. İlk üçe giren yarışmacılar 1.500, 1.000 ve 500 TL’lik hediye çekleri kazanacak. İvana Sert dereceye giren yarışmacılarla Forum Çamlık'taki mağazalara gidip, onlara hediye çeki miktarında kıyafet seçecek.
Forum Fashion Week coşkusu 19.00 – 21.00 arasında DJ performansı ile devam edecek. 18.00 – 22.00 saatlerinde ise özel indirim, sürpriz hediyeler ve etkinliklerle dolu Alışveriş Gecesi, tüm katılımcılara eğlenceli bir alışveriş deneyimi yaşatacak.

Trendler, yeni sezon tüyoları ve iyi görünmenin sırları 

Ünlü manken Ebru Şallı ve ünlü modacı Cengiz Abazoğlu, 16 Ekim Pazar günü saat 15.00’te düzenlenecek söyleşiye katılacak. İkili, moda, stil, yeni sezon trendleri, sağlıklı beslenme, sportif yaşam, detoks ve diyetler hakkındaki tecrübelerini Forum Çamlık katılımcılarıyla paylaşacak.