Şükrü Kocatepe

24 Eylül 2014’de atanan Vali Şükrü Kocatepe, son Valiler Kararnamesi ile merkeze alındı. Bugün düzenlenen törenle Denizli'yle devalaştı. Hükümet Konağı önünde düzenlenen uğurlama törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İlçe Belediye Başkanları, vali yardımcıları, daire müdürleri, ilçe kaymakam ve belediye başkanları ve valilik personeli katıldı. Orada bulunan herkesle toplu fotoğraf çekildikten sonra duygusal anlar yaşandı. Vedalaşma töreninde katılımcılarla tek tek vedalaşarak helallik istedi. Vedalaşma töreninin ardından Vali Kocatepe makam aracına binerek Denizli'den ayrıldı.











Ahmet Altıparmak

Denizli Valiliğine Atanan Vali Altıparmak, Erzurum’dan Ayrıldı. Yaklaşık 3 yıldır Erzurum Valisi olarak görevini yürüten ve son yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Denizli Valiliği görevine atanan Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak düzenlenen törenle Erzurum’a veda etti.

Havalimanında düzenlenen uğurlama törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Üyeleri ile kurum müdürleri ve valilik personeli katıldı.

Vali Altıparmak duygulu anların yaşandığı vedalaşma töreninde katılımcılarla tek tek vedalaşarak helallik istedi. Vedalaşma töreninin ardından Vali Altıparmak ve eşi Özden Altıparmak , Ankara uçağı ile Erzurum’dan ayrıldı.









Zekican Şenkaya