Ak Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Adnan Kaya yerel yönetimlerin çalışmalarını ve Denizli Belediyesinin geçtiğimiz günlerde aldığı Türkiye’nin en iyi sosyal sorumluluk projesini değerlendirdi. Başkan Kaya; “AK Partinin hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri insanların toplumsal güç olarak büyümelerine vesile olmaktadır. Denizli belediyemiz de bu anlamda çok önemli bir projeyi hayata geçirerek Türkiye’ye örnek olmuştur” dedi.
AK Parti Denizli İl Yerel Yönetimler Başkanı Adnan Kaya Ak Partili yerel yöneticilerin ve yerel yönetimlerin çalışmalarını değerlendirdi. Türkiye de Ak Parti’nin siyaset sahnesinde aktif rol almasıyla birlikte hem genel de hem de yerel de büyük atılımların ve yatırımların gerçekleştiğini belirtti. Başkan Kaya, sadece hizmetlerinin yol yapmak, park yapmak veya buna benzer meseleleri çözmek olmadığını sosyal belediyecilik anlayışının temelinin de bu manada iyi irdelendiğini ve sosyal devlet olmanın gerekliliklerini de yerine getirmek için çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Kaya şunları ifade etti; “ Partimiz iktidarıyla birlikte birçok eski anlayışlar yerini yeni anlayışlara bıraktı. Partimiz yepyeni bir yol haritası çizilerek genelde yapılması gereken fakat ihmal edilen işlere yönelik acil çözümler ortaya koydu. Yerelde de, AK Partili yerel yöneticilerimiz asli işleri olan hizmetleri öncelikli olarak hızla tamamlamak için kolları sıvayıp, hemen işe koyuldular. Şehirleri, ilçeleri ve beldeleri bir baştan bir başa imar etmek için büyük atılımlar ve yatırımlar gerçekleştirdiler. Kısacası yerel yönetimlerin ihmal ettiği asli işleri kısa sürede tamamlamak için Partimize mensup yerel yöneticilerimiz var güçleriyle çalıştılar ve çalışmaya devam ediyorlar. AK Partinin hizmet rotasında yer alan tüm şehirlerimiz ve yerel yönetim merkezlerimiz bugün daha güzel ve daha mutlu bir geleceğe doğru adım adım ilerlemektedirler” dedi.

AK Parti Mutlu Aileler ve Mutlu Şehirlerin Oluşmasını Sağladı…
AK Parti’ye mensup yerel yönetimlerin çalışma felsefelerinin temelinin insana hizmet odaklı olduğuna dikkat çeken İl Yerel Yönetimler Başkanı Adnan Kaya şunları ifade etti; “AK Partinin hizmet de temel felsefesi insana hizmettir. İlimiz genelinde baktığımızda Denizli’miz hizmet de yepyeni bir sayfa açmış, bölgenin en modern parklarını, köprülü kavşaklarını, üst geçitlerini, alt yapı ve üst yapısı ile bu ve buna benzer daha nice hizmetleri insanımıza sunmuştur. Yine gerçekleştirilen bu hizmetlere ek olarak sosyal projelere önem verip, sevgi eli başta olmak üzere birçok örnek projeyi hayata geçirmiştir. Son olarak da Osman Zolan Başkanlığındaki Denizli Belediyemiz Türkiye’nin en iyi sosyal sorumluluk projesi seçilen ‘Ailemi Seviyorum Projesi’ni gerçekleştirerek bir ilke daha imza attı. Bu proje sayesinde Belediye Başkanımız Osman Zolan’a Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bizzat genel merkez de düzenlenen törende ödülünü takdim etti. Bu AK Parti’nin belediyecilikte ortaya koyduğu iradenin, anlayışın ve yaklaşımın bir nişanesidir. Artık kentsel yatırımlar ve sosyal projeler konusunda Ak Parti bir marka oldu. Partimiz artık alışılagelmiş hizmetlerin dışında İnsan odaklı tüm projeleri ve hizmetleri hayata geçirmektedir. Bu anlayışla işine sevgisini katarak çalışan, Ak Belediyecilik anlayışı artık sadece İlimizde ve ülkemizde değil dünya da da bir marka olmuş ve adından bahsedilir hale gelmiştir. AK Partili yerel yönetimler olarak Denizli Belediyemiz, İlçe ve belde belediyelerimizle birlikte 2023 hedeflerimize doğru ilerlerken her gün yeni bir heyecan ve yepyeni işlere imza atarak çalışmaya, hizmet üretmeye, şehrimizi ve memleketimizi inşa etmeye, halkımızın gönlünü ihya etmeye devam edeceğiz” dedi.