Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı bulunan Avdan, Denizoluk, Kayapınar, Gökçeler ve Akıncılar olmak üzere 5 köyüne ulaşım güçlükle sağlanabiliyor. Yıllardır devam eden yol çalışmaları şu an durmuş vaziyette.

Tavas Aydın karayolundan itibaren 16 kilometre olan bu yol bir türlü asfaltlanmıyor. Yer yer asfaltın olduğu yolun büyük bir kısmı yağmur sularının oluşturduğu kasislerden oluşmakta, oldukça sık halde meydana gelen kasisler devamlı bu yolu kullanan araçlara ve araçta bulunan vatandaşlara rahatsızlık veriyor. 

Her gün yüzlerce aracın geçtiği yollarının bir an önce yapılmasını isteyen vatandaşlar, seçimlerden bu yana köylerine asfaltlamanın olmadığını belirttiler. Avdan köyü sakinleri, "Dibimizde bulunan Kale'ye bağlı Narlı Köyü'nde mahallelere kaldırım taşları bile döşenirken bizim asfaltlanmamış yollardan takır tukur gelmeyi içimize sindiremiyoruz. Köylerimize gelen misafirlerimiz Kale'den dolaşıp gelmek durumunda kalıyor. Sayın valimiz Abdülkadir Demir'den, Sayın Tavas Kaymakamımız Muhittin Gürel'den ve yetkililerden yollarımızı gelip görmelerini bizi anlamalarını rica ediyoruz." dedi.

Avdan Köyü'ne Şubat 2013'te çökme sonucu günlerce ulaşılamamıştı. Tamir edilen yolun asfaltlanmadan olduğu gibi durduğu belirtildi.