Denizli protokolü Kurban Bayramı öncesi yetiştirme yurdu, çocuk yuvası, huzurevi ve şehitliği ziyaret etti. Denizli Yetiştirme Yurdu ile başlayan bayram ziyaretine, Vali Şükrü Kocatepe ve eşi Sultan Kocatepe, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile beraberindekiler katıldı. Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklarla bir araya gelen protokol üyeleri çocukların bayramlarını kutlayarak bir süre sohbet etti. Çocuklara bayram harçlığı veren Vali Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ve beraberindekiler daha sonra çocuk yuvasındaki miniklerle bir araya gelerek çeşitli hediyeler verdi.



Yaşlıların da gönlü alındı


Huzurevinde kalan yaşlıları da unutmayan protokol, yaşlıların elini öpüp gönül aldı. Başkan Zolan, huzurevinde yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Öncelikle bayramınızı tebrik ediyorum, Kurban Bayramınız mübarek olsun. Hepinizin ellerinden öpüyorum. Allah'ım inşallah tekrar tekrar bu bayramlara sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kavuşmayı hepimize nasip eylesin" dedi. Bu şehre, ülkeye uzun yıllar emek vererek fedakarlık gösteren büyüklerin ne ihtiyacı varsa el birliği ile ikiletmeyeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Çünkü sizler ömrünüzü bu ülkeye, bu şehre verdiniz. Allah sizden razı olsun, yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun. Hepinizin bayramını kutluyorum" diye konuştu.



Şehitler unutulmadı


Huzurevinin ardından askeri ve polis şehitliğini ziyaret eden Vali Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ve beraberindekiler burada dua ederek şehit yakınları ile bir süre sohbet etti. Şehit yakınları ile bayramlaşan heyet daha sonra şehit asker ve polis mezarlarına kırmızı karanfil bıraktı.