Denizli Valisi Abdülkadir Demir başkanlığındaki Denizli heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer’i, TOBB’da ziyaret etti.
TOBB Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarete Vali Abdülkadir Demir’in yanı sıra Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız ile Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert hazır bulundu.
Denizli’nin TOBB’da söz sahibi olmasının önemine değinen Vali Abdülkadir Demir, “Denizli, ekonomisi ve müteşebbisliğiyle ön plandadır. İş dünyasının en önemli kurumlarından TOBB’da Denizli’ye önemli bir görev verilmiştir, dolayısıyla da ilimizin bu dönemde temsiliyetin üst noktasında olduğunu düşünüyoruz. Denizli heyeti olarak yeni görevinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özer, “Denizli’de sivil toplum kuruluşları ve kamu kuruluşları birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yürütmektedirler. Bu çalışmalar nedeniyle TOBB’da Denizli adına önemli görevler yüklenmiştir. Bu, Denizli için gurur verici bir tablodur. Ülkemiz sosyo-ekonomik yapısında önemli bir merkez olarak gördüğüm TOBB’da, ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisini daha üst noktalara taşıma gayreti içinde olacağım. Ben ziyaretleri dolayısıyla başta Sayın Valimiz Abdülkadir Demir olmak üzere tüm misafirlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.