Denizli Platformu’nun devir teslim töreni Dedeman Park Otel'de yapıldı. Törene; Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile platform üyesi oda ve derneklerin başkanları katıldı.

Törende konuşan eski Dönem Sözcüsü, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert, platformun ortak paydada bir araya gelerek örnek teşkil ettiğini, her ilde kurumların böyle uyum içinde çalışmadığını söyledi. DTO Başkanı Özer de platformun iş dünyasını ilgilendiren 26 sivil toplum kuruluşundan oluştuğunu, ancak yeri geldiğinde Denizli’yi ilgilendiren her konuda bir araya geldiklerini vurguladı.

Özer, “Türkiye’ye örnek olmuş bir platform. Cumhurbaşkanlığı düzeyindeki toplantılarda bile Denizli Platformu'nun konuşulduğunu duyumlarını alıyoruz. Belki biz bunun farkında değiliz ancak dışarıdan bunun örnek teşkil ettiğini biliyoruz.” dedi. Konuşmaların ardından Kocasert, platformun gündeminde olan sorunların yer aldığı dosyayı Özer’e teslim ederken, Özer de Kocasert’e plaket verdi.