Bahçelievler semtinde yapılan Denizli Özel Sağlık Hastanesi’nin açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı görkemli bir törenle yapıldı.  Bakan Nihat Zeybekci, açılışta Denizlili bir çok vatandaşın sağlığını emanet ettiği Rıdvan Erdemir’in böylesine büyük bir yatırımı sağlık sektörüne ve Denizlilileri kazandırdığı için kendisine teşekkür etti. 


50 milyon dolar yatırımla yaklaşık 4 yıllık bir sürede inşa edilen  Denizli Özel Sağlık Hastanesi’nin resmi açılışı yapıldı. Törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  PAÜ Rektörü Prof Dr. Hüseyin Bağcı ve Denizli protokolünün önde gelen isimleri katıldı. 


SON TEKNOLOJİYLE HİZMET EDECEĞİZ
Törende konuşan Op. Dr. Rıdvan Erdemir, son teknoloji ile donattıkları hastane ile uluslar arası sağlık turizminde söz sahibi olmayı da hedeflediklerini belirterek," 4 yıl önce başladığımız çalışmalar sonunda bu gün burada bu dev hastaneyi hizmete açıyoruz. Bize bu sürecin başından sonuna kadar destek olan başta sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’ye ve Belediye Başkanımız Osman Zolan olmak üzere  değerli büyüklerimize teşekkür ediyorum. Kurum olarak hizmet prensibimiz,  tüm misafirlerimize dünya standartlarında hizmet etmek.  Sayın Başbakan’ımızın yeni eylem planı çerçevesinde 2018’e kadar sağlık turizmi gelirinin yıllık 9 milyar dolar olması öngörülmüştür. Bu hedefe ulaşmak hususunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Var olan desteklerinizin sürmesi halinde bu hedeflere 2018 yılından önce ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.


DENİZLİ'DE SAĞLIĞIN ÇITASI YÜKSELİYOR

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Rıdvan Erdemir’in, kendi ailelerinin de hekimi olduğunu belirterek, sağlık yatırımlarında ilklere imza atmaya devam ettiğini söyledi.  Zeybekci, “Bu gün burada açılışı yapılan hastane  içindeki son teknoloji sistemleri ile hizmet verecek. Bu dev yatırım Denizli için son derece önemli bir yatırım. Umuyorum ki bu hastane ilerleyen dönemlerde başta ülkemizde olmak üzere geliştirdiği tedavi yöntemleri ile dünya çapında da adından söz ettirecek bir hastane olacaktır” dedi. Konuşmaların ardından Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Rıdvan Erdemir, açılışın anısına Bakan Zeybekci’ye kristal vazo hediye etti. Daha sonra açılış kurdelesi dualarla ve ameliyat makasları ile  yapıldı. Bakan Zeybekci ve protokol üyeleri  hastane birimlerini gezerek Op.Dr. Rıdvan Erdemir’den bilgi aldı.  
 50 milyon dolarlık hastane yatırımı yaptı. 15 dönüm arsa üzerinde kurulu 30 bin metrekarelik kapalı alanı ile 2 bodrum, giriş katı ve 4 katlı  bina üzerine  toplam 105 yatak kapasitesiyle hizmet verecek.