Günde 3 binin üzerinde aracın giriş yaptığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali, ilk 6 aylık döneminde sadece şehir dışı 2 milyondan fazla yolcu kapasitesine ulaştı. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tek kalemdeki en büyük yatırımlarından biri olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali, hizmete girdiği Mart 2014'den beri 2 milyonun üzerine yolcu kapasitesine ulaştı. Denizlililerin yıllardan beri hayalini kurduğu terminal geçen Mart ayında hizmete girmişti. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali şehir içi ve şehirler arası ulaşım ihtiyacını karşılarken, terminale, günlük abone ve biletli olmak üzere 3 bin 136 aracın giriş yaptığı ifade edildi. Toplam 500 otobüsün şehirler arası yolculuğa çıktığı, öğleden önce 200 ve öğleden sonra 300 olmak üzere toplam 500 aracın ise ilçelere hareket ettiği belirtildi. İlk 6 aylık dönemde terminalden 2 milyondan fazla kişinin şehirler arası yolculuğa çıktığı kaydedilirken, 16 otobüs firmasının vatandaşlara hizmet verdiği öğrenildi.
Türkiye’nin en modern otobüs terminalinin 6 aydır hizmet verdiğini anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Terminal kompleksinin kentin çehresini değiştirdiğini kaydeden Başkan Zolan, "Özellikle şehir dışından gelen yolcularımız bu dev eseri gördüğünde hayran kalıyor. Kentimiz, standartların çok üstünde bir ulaşım kompleksine sahip oldu. Denizli hak ettiğini alıyor ve almaya devam edecek" diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu eser için çok çaba sarf ettiğini vurgulayan Başkan Zolan, "Bu kompleks Denizli'nin 10 yılda nereden nereye geldiğinin açık ve net göstergesidir. Garajımızdan 6 ayda sadece şehirlerarası olmak üzere 2 milyonun üzerine yolcu kapasitesine ulaşması, böyle bir komplekse duyulan ihtiyacın da kanıtıdır. Yaptığımız eserlerle tarih yazmaya devam edeceğiz" diye konuştu.