Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "Darbe girişim sonucunda ülkemizin ekonomisinin orta vadede bu işten güçlenerek çıkacağını iddia ederek ve söyleyerek bu sürece sahip çıkmıştık. Halen daha bu iddiamızı sürdürüyoruz" dedi.

Müsiad Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin'de konuyla ilgili Sinop'ta yaptığı açıklamada; Yarın final yaparak taçlandıracağımız Demokrasi Nöbetlerini ilk günkü gibi tutmaya devam edeceklerini söyledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şube (MÜSİAD) Başkanı İsmail Biltekin; Bu demokrasi nöbetleriyle sekteye uğrayan iş çalışmalarını, pazartesi gününden itibaren daha çok üretmeye ve 2023 hedefleri için daha çok çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

Başkan İsmail Biltekin ayrıca yurt dışında oluşan olumsuz havaya kırmak içinde çalışma yapacaklarını söyledi. Konuyla ilgili olarak yurt dışı şubelerinin aktif rol oynayacağını anlatan Biltekin, yurt dışı seyahatlerle de verilen demokrasi mücadelesinin anlatılacağını söyledi.

Başkan İsmail Biltekin, yarın büyük İstanbul mitingine katılıp, Denizli'ye döneceklerini ve çalışmalara başlayacaklarını söyledi.















Zekican Şenkaya