Sonbaharın gelmesi ile birlikte ağaç budama çalışmalarına başlayan Denizli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına devam ediyor.
Denizli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri cadde, sokak, mezarlık ve parklardaki ağaçların yere sarkan dallarının temizlenmesi, ağaçların formlarının geliştirilmesi ve güzel bir görünüm sağlanması için başlatılan ağaç budama çalışmalarına devam ediyor.
Park ve Bahçeler Müdürü Lale Gönüllü, ağaçların gelişimini kuvvetlendirmek ve sağlıklı kalmalarını sağlamak amacıyla yapılan budama çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Yol kenarlarında, park ve bahçelerde kuruyan ve tehlike arz eden ağaçların budanarak bakımları yapıldı. Cadde ve sokaklardaki uzayan ağaç dallarının elektrik tellerinin arasına girmesi ile kış döneminde zorluklar yaşanıyor ve zaman zaman elektrik kesintilerine sebep oluyordu. Bu sorun ve sıkıntıların yaşanmaması ve en aza indirgenmesi için ağaç budama çalışmaları ekiplerimizce hızlı bir şekilde sürdürülüyor. Cami, hastane ve okul gibi kamu kurum ve kuruluşlarından gelen ağaç budama talepleri de değerlendiriliyor" dedi.