Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Genel Kurulu’nda Handan Çevik, başkan seçildi. Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda seçimli genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Kadın Meclisi ,eski başkanı Ayşe Doğan başkanlığında toplanan meclis, gündemde yer alan maddeleri görüştü.
Denizli Kent Konseyi Başkanı Şamil Çınar da genel kurul toplantısına katılarak kadınlara hitap etti. Konsey Başkanı Çınar, kadın meclisinin birçok başarılı projelere imza attığını belirterek, “Kadınlarımız, herkese örnek olacak projeleri üretiyor. İnanıyorum ki yeni belirlenecek yönetim de, daha önemli projelere imza atacaktır.” dedi.
Konuşmaların ardından Handan Çevik ve Ülkü Kitre, 2012-2013 döneminin yeni başkanı olmak için adaylığını koydu. Seçimlerde, 86 oy kullanıldı. Gizli oylamayla yapılan seçimlerin sonucunda, Handan Çevik 45 oy alarak yeni dönemde Kadın Meclisi Başkanı seçildi. Seçimlerde 2 oy boş kullanıldı. Diğer aday Ülkü Kirte ise 39 oy aldı.
Çevik, bayrağı devir aldığını belirterek, “Bulunduğum her ortamda her birinizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Burada bulunan her bayan arkadaşımın ayrı bir sesi ayrı bir rengi olduğunu düşünüyorum. Aynı ses tonunu çıkararak renkli bir tablo oluşturacağımıza yürekten inanıyorum.” diye konuştu.