Ege Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, Denizli’de basın toplantısı düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı Ali Değirmeci’nin de katıldığı toplantıda Nüvit Ateş, ülkenin zor günler geçirdiğini belirterek şehitlere rahmet diledi. Ateş, ‘’Şehitlerimiz için üzülüyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Hepimiz kardeşiz. Bu olaylar artık bitmeli’’dedi. Ege’de Malatya kültürünü tanıtmak için çalıştıklarını ifade eden Ateş, ‘’Ege bölgesinde Malatya kültürünü tanıtmak istiyoruz. Aynı şekilde Malatya’ya gittiğimizde de Ege kültürünü tanıtıyoruz. Aramızda kurulan gönül köprülerini daha da sağlam yapmak için çalışıyoruz’’dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı Ali Değirmeci ise, ‘ Ben de şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu olaylar inşallah son bulur. Denizli’de ciddi oranda bir Malatya nüfusu var. Bu arkadaşlarımız birçok bölgede esnaflık, işadamlığı yaparak ekonomiye can veriyorlar. Önümüzdeki süreçte de Malatyalı vatandaşlarımızı,işadamlarımızı Denizli’ye bekliyoruz’’dedi.
Toplantı sonrasında Ege Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı Ali Değirmeci’ye kuru kayısı hediye etti.