Denizli Emniyet Müdürlüğünce 01-10 Temmuz tarihleri arasındaki (9) günlük ramazan bayramı tatili süresince, alınan trafik tedbirleri, İl genelinde Ramazan Bayramı dolayısı ile alınan Trafik Tedbirlerindeki tüm ekip ve personelimiz; kazaların önlenmesi, can ve mal kayıplarının engellenmesi, trafiğin sağlıklı ve güvenli bir şeklide akması için, 24 saat esasına göre güzergâhlarda her türlü trafik tedbiri alınmış, şehir girişlerinde tanyeri uygulaması yapılmış, hız denetimlerine ağırlık verilmiş, vatandaşlarımız zaman zaman trafik kurullarına uymaları yönünde ikaz edilmiş, yük ve yolcu taşıyan araçlar denetime tabi tutulmuş, güzergâhlarda görevlendirilen ekiplerin seyir halinde ve sabit olarak devamlı surette görev ifa etmeleri sağlanarak “Yakalanma Riski Algısı” oluşturulmaya çalışılmıştır.

İlçelerimiz Polis sorumluluk bölgesinde, 01-10 Temmuz 2016 tarihleri arasındaki Ramazan Bayramı tatili süresince, toplam (1) Ölümlü kaza, (15) Yaralamalı kaza ve (6) Maddi Hasarlı trafik kazası meydana gelmiş olup, bu kazalarda (1) vatandaşımız hayatını kaybetmiş, (28) vatandaşımız yaralanmıştır.

İlimiz Merkez ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü polis sorumluluk alanında ise;
2016 yılı Ramazan Bayramında İl genelinde meydana gelen ölümlü kazalardan, (1) tanesi, Karacasu yolunda, (1) tanesi Karakurt yolunda, (1) tanesi de Bekilli İlçesinde yayaya çarpma şeklinde meydana gelmiş olup, bu kazalar bayram trafiği nedeni ile yoğun olan güzergahlar dışında meydana geldiği ve bayram trafiği ile aralarında illiyet bağı kurulamamıştır.

01-10 Temmuz 2016 tarihleri arasındaki 9 günlük Ramazan Bayramı süresince İl Merkezi ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde,  (2) Ölümlü kaza, (87) Yaralanmalı kaza ve (73) Maddi Hasarlı kaza meydana gelmiş olup, bu kazalarda (2) vatandaşımız ölmüş. (168) vatandaşımız ise yaralanmıştır.

Vatandaşlarımızın daha güvenli bir trafik ortamında yaşamlarını sürdürebilmeleri için, trafik kazalarından uzak "Güvenli Çevre ve Huzurlu Toplum için" denetimlerimiz kararlı bir şekilde aralıksız devam edecektir. Emniyet Müdürlüğü