2008 yılında hayatımıza giriş yapan ve yorumladığı emri olur, aşkım benim, sultanım, sevgilim, illede aşk, hüsran, şeker, hastalıkta sağlıkta ve es isimli onlarca şarkısıyla büyük beğeni toplayan Mustafa Ceceli, Sinpaş Aquamall AVM’nin açılış konseri için Denizli’ye geldi ve sevenleriyle bir araya geldi. Ücretsiz ve herkese açık olarak gerçekleştirilecek halk konseri 15 Ekim 2016 cumartesi akşamı 19.30’da Sinpaş Aquamall AVM’de gerçekleştirildi.
Konsere yoğun bir ilgi vardı.

Denizli'nin yeni buluşma noktası olan Aqua Mall Alışveriş Merkezi Cadde tadındaki açık alan atmosferi, birbirinden şık cafe ve restoranları, herkesin ihtiyaçlarını karşılayabileceği mağazaları, sosyalleşebileceği alanları ve sunduğu yepyeni yaşam konseptiyle oldukça yoğun ilgi görüyor. Aqua Mall'de 8 Ekim'de gerçekleşen Gripin konserinde eğlenceli anlar yaşandı. Aqua Mall'de Denizli'nin uzun bir süredir beklediği H&M, Starbucks ve Köfteci Yusuf gibi ilk kez açılan markalarla Denizlililerin kısa zamanda yeni buluşma noktası oldu.

Aqua Mall'de Mustafa Ceceli İzdihamı
Aqua Mall'de 15 Ekim Cumartesi günü sahne alan Mustafa Ceceli Denizlililerden tam not aldı. Yoğun kalabalığa şarkılarıyla eğlenceli saatler yaşatan Ceceli şarkılarını on binlerce kişi ile beraber söyledi.