Denizli Devlet Hastanesi Kadın Doğum binasında gerçekleştirilen ziyarete Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk ve Denizli Devlet Hastanesi Yönetimi katıldı.  

Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasının ülkemizde Kızılay Haftası olarak kutlandığını Kızılay Haftası etkenlikleri çerçevesinde kendilerine bağışlanan bebek kıyafetlerini hastanede doğum yapan ailelere verdiklerini söyledi. Otçu: “Bildiğiniz gibi 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri ülkemizde Kızılay Haftası olarak kutlanıyor.  Bu haftada Kızılay bilincini oluşturmak, Kızılay’ın ülkemiz açısından önemine vurgu yapmak ve Kızılay’ın karşılıksız sunduğu hizmetleri duyurmak adına çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu kapsamda şubemize firmalardan hiç giyilmemiş bebek kıyafetleri bağışlanmıştı. Bizde bu kıyafetleri paket haline getirerek hastanede doğum yapan ailelere hediye ettik.” dedi.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk de Kızılay Haftası kapsamında son iki yıldır Kızılay Kan Merkezi’ne birliğe bağlı hastanelerde çalışan yöneticilerle birlikte  kan bağışında bulunduklarını ve yine birlik genelinde Kan Vererek Can Veriyoruz sloganıyla başlatılan proje kapsamında sağlık çalışanlarından ve vatandaşlardan  bir günde 278 ünite kan bağışı alarak Kızılay’a destek verdiklerini söylerken; “ Şimdi de Türk Kızılayı Denizli Şubesi tarafından hastanemizde doğum yapan ailelere çocuk kıyafeti hediye edildi. Ben Şube Başkanı Erdal Otçu’ya ailelerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.