Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için Kurban Bayramı'nın ilk 2 günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. Denizli'de her bayram düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni ise bayramın ilk günü saat 16.30'da Delikliçınar Meydanı'nda yapılacak.
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzur içinde bir bayram  tatili  geçirebilmeleri için tüm Kurban Bayramı tedbirlerinin alındığını duyurdu. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, vatandaşların bayramda mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerini daha kolaylaştırmak için belediye otobüslerini bayramın ilk 2 günü ücretsiz yaptı. 24-25 Eylül tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücret alınmayacak. Öte yandan vatandaşların tatil süresince mağdur olmaması için diğer önlemler de alındı. Büyükşehir Belediyesi'nin birçok biriminde nöbetçi ekipler oluşturularak, halkın acil ihtiyaçları anında karşılanacak.
 
NÖBETÇİ EKİPLER GÖREVDE
 
Vatandaşlar, Kurban Bayramı tatili boyunca görev yapacak ekiplere her türlü problemleri için "153" telefon hattından ulaşabilecek. Bunun yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin "112 İtfaiye", "188 Cenaze" ve DESKİ'nin "185 Çağrı Merkezi" tatil boyunca hizmet verecek. İtfaiye ve Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri vardiya sistemine göre 24 saat görevlerinin başında olacak ve herhangi bir olumsuzlukta olaylara anında müdahale edilebilecek. 
 
GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
 
Bu arada Denizli'de düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni her bayram olduğu gibi yine Delikliçınar Meydanı'nda yapılacak. Kent protokolünün ve vatandaşların buluştuğu geleneksel bayramlaşma töreni 24 Eylül Perşembe günü 16.30-18.00 saatleri arasında yapılacak. Tüm Denizlilileri geleneksel bayramlaşma törenine davet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli halkının ağız tadıyla bir bayram geçirebilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını belirterek, herkese mutlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.