Kazım Atasoy ve Bilge Erarslan çiftinin Denizli Pamukkale'deki düğününe yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda davetli katıldı. Düğünde Damat Kazım Atasoy'un nikah şahitliğini Denizli Valisi Şükrü Kocatepe yaptı. Nikahı Denizli Büyükşehir Belediyesi nikah memuru kıyarken düğünde Denizli Valisi Şükrü Kocatepe de yeni evlenen çiftlere Türk Bayrağı hediye etti. Vali Kocatepe nikahta yapmış olduğu konuşmasında çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Vali Kocatepe aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözünü hatırlatarak yeni evli çiftten en az 3 çocuk yapmalarını istedi. Vali Kocatepe'nin konuşması ve isteği salonda uzun süre alkışlandı. Geline ve damada takı merasiminde Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın geline gönderdiği altın gerdanlık ve özel işlemeli pırlanta takılar geceye damgasına vurdu.
Düğüne Türkiye Cumhuriyeti 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve eşi Semra Sezer, Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Eşi Hayrunnisa Gül, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, KKTC 2. Cumhurbaşkanı M. Ali Talat ve Eşi Oya Talat, KKTC 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve eşi Meral Eroğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DSP Genel Başkanı Masum Türker ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Bakanları, Arap Devletleri Afrika Devletleri, Türk Cumhuriyetleri Balkan Devletleri ve Avrupa Devletleri Ankara Büyükelçileri uluslararası kuruluşların Türkiye temsilcileri bürokratlar milletvekilleri ve siyasi partilerin temsilcileri iş dünyasının önemli isimleri düğüne damat Kazım Atasoy'u ve gelin hanım Bilge Eraslan'ı kutlayan ve mutluluklar dileyen telgraf ve çelenk gönderdiler.