Denizli'de dün akşam saatlerinde Bahçelievler 3012 sokak 4 yol mevkinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.
Mahalle sakinlerinin kendi aralarında ölüm kavşağı olarak adlandırdığı noktada iddialara göre dikkatsizlik sonucunda bir kaza meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri kaldırıma çıkarak bahçe duvarına çarptı. Siyah araç, diğer araca yan tarafından çarptı. Araçlar hurdaya dönerken Şahin marka araç ise yan kapı içeri girdi aracın tekerleği fırladı. Meydana gelen kazaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada yaralanan 3 kişi kısa sürede olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Servergazi Devlet Hastanesine ağır yaralı olarak kaldırılan yaşlı kadın hastanede hayatını kaybetti. Kazada diğer araçta bulunan 2 yaralının ise Erpa Hastanesinde tedavi altına alınırken durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

MAHALLE SİTEM ETTİ
Mahalle sakinleri ise hemen hemen her gün kaza yaşanan bu kavşağa yetkililerin bir an önce çare bulmasını istediler. Trafik ışıkları için talepte bulunduklarını fakat bir sonuç alamadıklarını belirten mahalle sakinleri, bu konuyu ve kazaları önlemek için Vali Kocatepe’ye çıkacaklarını belirtti. Kaza sonrası her iki otomobil kullanılamayacak hale geldi. Araçlar çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.