Karaman'da ve Uşak'ta meydana gelen erkek çocuklarına tecavüz olayları ülke gündemini meşgul ederken, bunlara bir yenisi daha eklendi. Denizli'nin Babadağ ilçesinde meydana gelen tecavüz olayı ilçede şok etkisi yarattı. 

İddiaya göre Denizli'nin Babadağ ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Y.B, bir ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştığı Babadağ'da Belediyeye ait bir kafe restaurant işleten 45 yaşındaki T.Y ile tanıştı. Tanıştığı Y.B'ye sanayide iş bulan T.Y, 18 yaşındaki Y.B'yle samimiyeti ilerletip beraber alkol almaya başladılar. Alkol aldıkları bir gün T.Y, genç Y.B'ye birlikte olmak istediğini söyledi. Genç adam buna dirense de alkolün etkisiyle ilişkiye girdi. 

Sonraki zamanlarda 45 yaşındaki T.Y elinde görüntü olduğunu söyleyip tekrar ilişkiye girdi. Daha sonra görüntülerin çalındığını, çalan kişinin 30 bin TL istediğini, kendisinin bu parayı ödeyip görüntüleri geri aldığını söyleyip gence, 'ne istersem yapmak zorundasın' diyerek ilişkiye devam etmek istedi. 18 yaşındaki genç Y.B ise bu tecavüz olayına daha fazla dayanamayıp karakola şikayet etti. Şikayet üzerine T.Y tutuklanarak ceza evine konuldu. 
Haber üzerine konuştuğumuz Babadağlı esnaflar, Babadağlılar'ın çalışkanlığıyla Denizli'ye ve Türkiye'ye yön verdiğini, ilçelerinin isminin bu tip olaylarla anılmasına üzüldüklerini, bu işi yapabilecek kişinin Babadağ'ın yerlisi olamayacağını belirtti.