Türkiye'nin üzerinde dolaşıp duran terör bulutları nedeniyle, hergün haberini aldığımız tazecik canların göçüp gitmesi, baharın gelmesiyle bitsin artık...

Önümüzdeki hafta hava durumu şu şekilde tahmin ediliyor. 

28 Mart Pazartesi günü Denizli'de tahmin edilen hava durumu; en yüksek sıcaklık 13 derece, en düşük ise 5 derece olup bulutlar üzerimizde olacak.

Haftanın ikinci iş günü olan 29 Mart Salı günü, Denizli'de tahmin edilen hava durumu; en yüksek sıcaklık 17 derece, en düşük ise 3 derece, parçalı bulutlu şeklinde olacak. 

Haftanın ortası 30 Mart Çarşamba günü ise sıcaklık kendini hissettirmeye başlayacak. Denizli'de tahmin edilen hava durumu; en yüksek sıcaklık 20 derece, en düşük ise 9 derece, parçalı bulutlu şeklinde olacak. 

31 Mart Perşembe günü de sıcaklık artmaya başlayacak özlediğimiz baharın ilk izlerini görmeye başlayacağız. Denizli'de tahmin edilen hava durumu; en yüksek sıcaklık 22 derece, en düşük ise 9 derece, parçalı bulutlu şeklinde olacak. 

Mesainin son günü olan 1 Nisan Cuma günü Denizli'de tahmin edilen hava durumu; en yüksek sıcaklık 24 derece, en düşük ise 9 derece, parçalı bulutlu şeklinde olacak.