07 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda (Delikliçınar Meydanı) bir araya gelerek demokrasi nöbetinin finalini gerçekleştirecek vatandaşlar için Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri de saat 16.00’dan itibaren ücretsiz olacak.  Onbinlerce vatandaşın katılmasının beklendiği demokrasi nöbetine Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci ile birlikte tüm Denizli protokolü katılacak. 

Denizlililer geleceğine sahip çıktı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatana ihanet eden çetenin 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe kalkışmasına karşı günlerdir demokrasi nöbeti tutan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Denizlililerin geleceğine, şehrine ve ülkesine sahip çıktığını vurgulayan Başkan Zolan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile tüm ülkemizde olduğu gibi Denizlimizde de bir araya gelerek darbeyi lanetleyeceğiz. Kendi milletinin canına kast eden bu hainler Türk milletinin birlik ve beraberliği ile vatan ve bayrak sevgisini bir kez daha görecek” dedi.

Başkan Osman Zolan’dan davet

Başkan Zolan sözlerine şöyle devam etti: “Bizler dik durduğumuz sürece, bu ülkeye kast eden alçaklar hiçbir zaman emellerine ulaşamayacak. Tüm farklılıklarımızı bir kenara bırakıp vatan hainlerine karşı ortak tepkimizi koymak için 07 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda (Delikliçınar Meydanı) bir araya gelelim.”