Denizli Belediye Başkan Adayı Osman Zolan Denizlispor taraftarının uzun yıllardır hayalini süslediğini stadyum projesini hayata geçireceklerini söyledi. AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, "Denizlispor bu şehrin markası. Denizlispor'a her zaman destek olduk ve destek olmaya devam edeceğiz. Tesis anlamında  Denizli için bu dönem önemli bir projeyi hayata geçireceğiz. 40 bin kişilik Denizli Şehir Stadyumunu inşaa edeceğiz. Stadyum yalnızca stad değil tamamiyle bir kompleks olacak. Kafetaryaları ile salonlarıyla tam bir yaşam merkezi inşaa edeceğiz.  Yalnızca Denizlispor'a değil tüm spor branşlarına hitap edecek değişik boyutlarda salonları ile salon sporlarınında yapılabileceği bir stadyum projesi hayal ediyoruz. Şehrin merkezinde yer alacak olan stadyum projesi o bölgede yeni bir süreci başlatacak" dedi.
Yeni Stadyum Denizli'nin simgesi olacak
AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan stadyum projesinin ayrıntıları hakkında bilgi verdi. Zolan  " Denizli'nin sportif anlamda da önemli bir altyapısı var. Bu dönem  tesis anlamında önemli yatırımlara imza atacağız. İnşaa edeceğimiz şehir stadyumu her anlamda Denizli'nin değil bölgenin bile parmakla göstereceği şehrin simgesi olacak. Stadyum olarak değil tam anlamıyla restoranların bulunduğu, katlı otoparkı ile o bölgenin otopark ihtiyacınında karşılanacağı, kafetaryaları ve okuma salonları ile gençlere günün hersaati hizmet verebilecek önemli bir yatırıma imza atacağız" dedi.
40 Bin Seyirci kapasiteli
40 bin kişilik stadın yanı sıra  3 bin seyirci kapasiteli spor salonu,  sporla ilgili diğer sosyal donatı alanlarının yer alacağı spor kompleksi yapılacak. Stadın yaklaşık 3-4 yılda hazır hale getirilmesi bekleniyor.
1966 Müzesi
AK parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, " Denizli spor anlamında köklü bir geçmişe sahip. Bununla ilgili arşiv  araştırmalarını gerçekleştiriyoruz. Denizlispor ve diğer branşlarda önemli başarılara imza atıldı. İşte bu köklü geçmişi ve başarıları geleceğimize taşımak istiyoruz. Bu anlamda yapılacak olan stadyumda bir müzemiz olacak. Bu müze de sportif geçmişimizi geleceğimize taşıyacağız" ifadelerini kullandı.