Bayram süresince vatandaşların sorunlarını çözmek ve acil ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulan nöbetçi ekipler, tatil boyunca görev yapacak. Vatandaşlar, bayram tatili süresince her türlü problemleri için ALO 153 telefon hattını arayarak belediyenin ilgili birimlerinden yardım isteyebilecekler. Bu arada İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü’nden ekipler vardiya sistemine göre 24 saat boyunca görev hazır bir şekilde bekletilecek. Herhangi bir olumsuzlukta zaman kaybı olmaksızın anında müdahale edilebilecek.
  -OTOBÜSLER ÜCRETSİZ-
Denizli Belediyesi, vatandaşların bayram ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri ve ulaşımda sorun yaşanmaması için de önlem aldı. Buna göre, Ramazan Bayramı 1. günü ve 2. günü olan 19 Ağustos 2012/Pazar ve 20 Ağustos 2012/Pazartesi günü belediye otobüsleri ücretsiz olacak.
  -BAYRAMLAŞMA PROGRAMI-
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Ramazan Bayramı’nın 1. günü 19 Ağustos 2012/Pazar günü saat 11:30 ile 13:00 arasında Çınar Meydanı’nda bayramlaşma programına katılacak.
Bu arada, bayram öncesi 18 Ağustos 2012/Cumartesi günü ise saat 11:00 ile 13:10 arasındaki programda Yetiştirme Yurdu, Huzurevi ve Çocuk Yuvası ile şehitlik ziyaretleri yapılacak.