Deha 20: "Koltuktan 40 yıl sonra kalktı"

Tavas'ta, 40 yıldır Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığını sürdüren 83 yaşındaki Halil Hilmi Danışman, görevini Cengiz Köylü'ye bıraktı.

Hizmet: "Denizli bir filme daha plato olacak"

Hollywood yapımı "Hayalet Sürücü 2" filminin de aralarında bulunduğu bazı sinema filmlerine daha önce ev sahipliği yapan Denizli, televizyon dizileri ile tanınan Abdülkadir Ceylan Ede'nin ilk filmi olacak "Ağaç Seni Emzirmeyeceğim Hakkını Helal Et" filmine de plato olacak.

Denizli: "Çınar "Boşanmaların önüne geçilecek"

Denizli Belediyesi'nin "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu kursunun ikinci dönem dersleri başladı. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Evlilik okuluyla boşanmaların önüne geçileceğini söyledi.

Denizli Gündem: "Özay Gönlüm gecesi"

TRT ve Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği, Ankara'da Özay Gönlüm'ü Anma ve Denizli Kültür, Sanat Gecesi düzenliyor.

Denizli Yeni Haber: "4+4+4'e tepki gösterdiler"

Eğitim-İş Denizli Şubesi üyeleri, yaptıkları basın açıklamasıyla, eğitimde 4+4+4 formülünün ilk 4 yıldan sonra 10 yaşındaki çocukların çıraklık eğitim merkezlerine yönlendirileceğini ileri sürerek, tepki gösterdi.

Horoz: "Gurur tablosu"

Denizli'de 2010 yılı vergilendirme dönemi gelir ve kurumlar vergisinde dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllendirildi. Törende konuşan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, "Türkiye genelinde vergi tahakkukunda 15., tahsilatta ise 14. sıradayız" dedi.