Avukatlık için Bir yıllık staj süresini tamamlayan Sait Musa, Duygu Alıcı, Özlem Selek, Oğuzhan Koç yemin ederek mesleğe ilk adımını atarak toplam avukat sayısı 940'a yükseldi.
Baroda düzenlenen yemin törenine Baro Başkanı Müjdat İlhan, Baro üyeleri ve aileler katıldı. Dokuzeylül Üniversitesi'nden mezun olan 24 yaşındaki Sait Musa, Akdenizli Üniversitesi 24 yaşındaki Duygu Alıcı, Dokuzeylül Üniversitesi'nden mezun olan 24 yaşındaki Özlem Selek ve yine, Dokuzeylül Üniversitesi'nden mezun 23 yaşındaki Oğuzhan Koç 1 yıl staj süresinin dolmasıyla cübbesini  Denizli Baro Başkanı Müjdat İhan'dan giyerek Avukatlık mesleğine adımını attı. Genç avukatlar, Avukatlık kanunun kendisine verdiği hak sorumlulukları kullanmaya vesile olan ruhsatnameyi ise Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan’dan aldı.
Diyarbakır'da çıkan silahlı çatışmada Diyabakır Baro Başkanı Tahir Elçi ölmesi ve  Çıkan olaylarda iki polis memurunun şehit edilmesinin Müjdat İhan üzüntğ duyduğunu kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.