Fethiye'de metrelerce takla atarak denize yuvarlanan araçtan sürücüsü mucize eseri yüzerek sağ çıktı. 30-35 metre yükseklikten denize yuvarlanan sürücü, yüzerek kıyıya ulaştı.
Edinilen bilgilere göre; Fethiye’de dün gece 48 HK 862 plakalı aracıyla koyların bulunduğu Oyuktepe yarımadasını gezmeye çıkan Mehmet Aydın Doğan (37), Kuleli Koyu yakınında dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yaklaşık 30-35 metrelik uçuruma yuvarlandı. Taklalar atan otomobil ters vaziyette denize gömülürken sürücü Mehmet Aydın Doğan güçlükle araçtan çıkıp yaklaşık 100 metre kadar yüzerek kıyıya kadar ulaştı. Bu sırada hem kazanın etkisi hem de yüzmesi nedeniyle baygın düştü.
Çevredeki vatandaşlar kaza olduğunu bildirerek polisi ve sağlık görevlilerini alarma geçirdi. Polis ve 112 Acil ambulans ekipleri bir süre kazanın yerini bulmaya çalıştılar. 112 sağlık ekipleri Kuleli Koyu'na kadar yüzen sürücü Mehmet Aydın Doğan’a ilk yardımda bulunduktan sonra Fethiye Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Fethiye Emniyet müdürlüğü polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken araç denizden vinç yardımıyla çıkartıldı.
Hurdaya dönen aracın bu halini gören vatandaşlar “Öldürmeyen Allah öldürmez. Bu araçtan nasıl sağ çıkılır, hayret” diye konuştular.