Fethiye’de koylar bölgesinde denize giden bir ailenin bulunduğu araç, karşı yönden gelen bir araca çarpmamak için yoldan çıkarak takla attı. Kazada 1 kişi yaralanırken, 7 aylık bebek ise şans eseri yara almadan kurtuldu.
Edinilen bilgilere göre, Fethiye İlçesi Karagözler Mahallesi’nde, karşı yönden gelen bir araca çarpmamak için direksiyonu çeviren sürücü Çağlar Çimen’in kullandığı 48 GG 569 plakalı araç, ilk önce bir ağaca çarptı. Ardından takla atarak, boş bir araziye uçtu. Ters dönen araçta sürücü Çağlar Çimen ve babası Ramazan Çimen kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, anne Cemile Çimen çeşitli yerlerinden yaralandı. Araçta bulunan 7 aylık bebek şans eseri kazayı yara almadan atlatırken, kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından Cemile Çimen ve 7 aylık bebek Burak Pırtı kontrol amaçlı olarak Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ramazan Çimen, kazayı anlatarak “Karşı yönden bir araç geldi. Bizde çarpmamak isterken kaza yaptık. Şükürler olsun sağlık sorunumuz yok” dedi.