Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), Almanya’nın Frankfurt Sanayi ve Ticaret Odası’nı ziyaret etti. 
Frankfurt kentinde gerçekleşen Heimtextil Fuarı’na Denizli’den stand açan firmaların yanında çok sayıda firma temsilcisi ziyaretçi olarak katıldı. Bu sene fuar ile eş zamanlı olarak Denizli İhracatçılar Birliği tarafından, Frankfurt Sanayi ve Ticaret Odası’na bir ziyaret gerçekleştirilerek, hem Denizli hakkında hem de Denizli İhracatı hakkında bilgiler verildi.
Ziyarette, DENİB heyetinin Uluslararası İlişkiler Genel Müdürü Dr. Jürgen Ratzinger ve Kuzey Amerika, Orta ve Güneydoğu Avrupa Uluslararası İş Müdürü Hasan Kara tarafından karşılanmasının ardından, ilk olarak Ekonomik Geliştirme Dairesi Yabancı Yatırımcılar Birimi sorumlusu Olaf Lemmingson tarafından Frankfurt hakkında ve Frankfurt’a yatırım olanakları hakkında bir sunum gerçekleştirildi. Daha sonra Denizli İhracatçılar Birliği tarafından Denizli ihracatı, ekonomisi ve Denizli’de gelişen sektörler hakkında bir bilgilendirme sunumu yapıldı. Yapılan toplantı esnasında, karşılıklı kurulabilecek muhtemel işbirliğine ilişkin fikir alışverişinde bulunulurken ikili ticari ilişki fırsatları hakkında görüşmeler yapıldı. 
Toplantının ardından DENİB heyeti Frankfurt Ticaret ve Sanayi Odası’nın tarihi binası ve Frankfurt Menkul Kıymetler Borsasında incelemelerde bulundu.