Üyelerine verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekleyen DENİB, Akademi ile birlikte ihtiyaç duyulan eğitim çalışmalarını daha profesyonel bir yaklaşım ile hayata geçirecek. 
Müfredatı ve yıllık programı titizlikle hazırlanan DENİB Akademi tanıtım  toplantısı Pazartesi günü Denizli İhracatçılar Birliğinde gerçekleştirilecek. Toplantıda işbirliği kurulan kuruluşlar ile imzalanacak protokolün ardından DENİB Akademi resmen faaliyetlerine başlamış olacak. Denizli İhracatçılar Birliği’nin protokol imzalayacağı kurumlar ise Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü. DENİB Akademi ile birlikte, dış ticaret, lojistik, inovasyon, tasarım, insan kaynakları, devlet yardımları, proje yönetimi, güncel mevzuat değişiklikleri,  kurumsallaşma, tedarik, tasarım ve diğer alanlarda önemli eğitim programları düzenlenecek. 

İLK EĞİTİMİ BÜLBÜL VERECEK
Tanıtım  toplantısı ve protokol imza töreninin ardından DENİB Akademi'de ilk eğitim verilecek.  
Ünlü modacı Simay Bülbül, Denizlili moda tasarımcıları ile buluşacak. 
Denizli’de özellikle son yıllarda daha fazla yoğunlaşılan moda ve tasarım konularında bilgi, deneyim ve görüş alışverişinde bulunacak olan Simay Bülbül, güncel trendler hakkında paylaşımlarda bulunacak.