Tefenlili mesajında şu sözlere yer verdi;

"Milletimizin iradesine ve demokrasimize vurulmuş bu hançeri kabul etmiyoruz. Halkın iradesiyle seçilmiş meşru hükümete karşı girişilen bu kalkışmanın karşısındayız.

Millet olarak her türlü darbe girişiminin karşısında olmalı, demokrasimizi savunmalıyız. Denizli Ticaret Borsası olarak Devletimizin ve Milletimizin yanındayız. Demokrasinin yanındayız. Millet iradesi dışında, hiçbir iradeyi tanımayacağımızı, darbeyi asla kabul etmeyeceğimizi ve seçilmiş meşru Hükümetin yanında olduğumuzu önemle belirtiriz.

Denizli Ticaret Borsası olarak, demokrasimizin derinleşmesi ve ekonomimizin güçlenmesinin sivil bir yönetimle mümkün olduğunun bilincindeyiz. Seçilmiş hükümeti yıkmaya yönelik teşebbüsler demokrasimizi ve ekonomimizi katledecektir. Anti demokratik her türlü girişimin karşısında kararlılıkla duruyoruz. Demokrasi dışı güçlerin müdahaleleri Ülkemizin tüm kazanımlarını heba edecektir.

Cumhuriyetimizin en temel yapıtaşı demokrasidir ve demokratik bir hukuk devleti çatısı altında bir arada yaşamak milletimizin geleceğinin en önemli garantisidir.

Yaşanan bu olağanüstü sürecin hızla normale dönmesi için her zamankinden daha fazla sağduyu, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız bulunmaktadır.
Darbecileri lanetliyor, hükümetimizi destekliyor ve milletimizin iradesinden başka bir irade tanımıyor, Demokrasiye ve Milli iradeye sahip çıkan halkımıza şükran duyuyoruz.

Devletimiz ve Milletimizle birlikte bu günleri de aşacağımıza olan yürekten inancımızı ifade eder, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar dileriz." dedi.