Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Konya Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, veda toplantısı düzenleyerek Denizlili gazeteciler ile biraraya geldi. Polisevinde düzenlenen veda toplantısına Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in yanı sıra Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, Denizli Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Önder Varol, Denizli İnternet Medyası Derneği Başkanı Erol Uçkan ve çok sayıda basın mensubu katıldı. 

BAŞARILAR DİLİYORUM
Bir taraftan hüzün bir taraftan da sevinç yaşadıklarını belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, “Bugün Denizli Emniyet Müdürümüzü Konya Emniyet Müdürlüğü’ne atanmasından dolayı sevinç yaşıyoruz. Yaptığı çalışmalar ile basın mensuplarının yanında olan Denizli Emniyet Müdürümüzden ayrılacak olmamız ise üzücü. Kendisine görevlerinde başarılar diliyor ve meslek hayatında başarılı olmasını istiyoruz” dedi. 

ONUR VE GURUR DUYDUM
Konuşmasında Denizli basınından övgüyle bahseden Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, “Bir yıl gibi kısa bir süre Denizli’de görev yapmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Şunu samimiyetimle söylüyorumki bölgede Denizli basını çok güçlü ve etkili. Kalemiyle toplumu bölmeyen, her zaman halkı ve memleketini düşünen Denizli basını, bence Türkiye’ye örnek olmalı. Bugün hepinizden helallik istiyorum” dedi.
Konuşmasında görev süresi boyunca yapılan çalışmalardan da baseden Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, “1 yıllık görev süremiz içerisinde önemli çalışmalara imza attık. Bu çalışmalarda bizlerin yanında olan Denizli halkına ve siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Göereve geldiğimde olaya müdahale etme süresi 27 dakika iken şuanda bu rakam Avrupa standartlarınında altına düşerek 5 dakikaya inmiştir. Bunda 155 hattına her konuda yardımcı olan eğitimli Denizli halkının desteği vardır” dedi.

Konuşmaların ardından Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, gazeteciler hatıra fotoğrafı çektirdi ve son kez öz çekim yaptı.