Denizli Şekerciler ve Pastacılar Odası'nın olağan genel kurulunda mevcut başkan Abdurrahman Demirdak yeniden başkanlığa seçildi.

Esnaf Sarayında yapılan genel kurula Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, oda başkanları ve üyeler katıldı.Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Şekerciler ve Pastacılar Odası Bakanı Abdurrahman Demirdak, genel kurula yoğun ilgi gösteren üyelere teşekkür etti.

Esnafın her zaman ülkenin geleceğini kendi çıkarından önde tuttuğunu dile getiren Demirdak, "Esnaf, ekonomi ve siyasetin bel kemiğidir. Esnafımız istihdamın ve yetenekli insan gücünün yegane kaynağıdır. Türkiye'ye örnek olabilecek bir genel kurul yaşıyoruz" dedi.

Genel kurulda ayrıca başkan Demirdak, meslekte 40 yılını dolduran üyelere teşekkür plaketi takdim etti. Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 160 üyenin oy kullandığı seçimde kullanılan oyların tamamını alan Demirdak yeniden başkanlığa seçildi. Şekerciler ve Pastacılar Odası'nın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: "Abdurrahman Demirdak, Fatih Akbaş, Mahmut Dönmez, Mehmet Gökkurt, Volkan Çetinkaya, Hüseyin Yaşar ve Kemal Otçu"