Dernek bahçesinde gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeğine Sağlık Lisansiyerleri (diyetisyenler, biologlar, kimyagerler, psikologlar, fizyoterapistler, teknisyenler, odiometristler), eczacılar, hekimler, ve dişhekimleri aileleri ile birlikte katıldı.

DEKSAD Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, “Dernek olarak 11 ayın Sultanı Ramazan’ı dolu dolu geçirmeye çalıştık. Dernek bahçemizde hergün düzenlediğimiz iftar yemeğinde ilimizde özel, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan sağlık çalışanlarını bir araya getirdik. Düzenlediğimiz iftar yemeğinde sağlık çalışanları birbirleriyle tanışma ve kaynaşma imkanı buldular. Sağlık sektöründe yaşanan sorunları ele alarak çözümü konusunda görüş alış verişinde bulunduk. Derneğimizin düzenlediği iftar yemeğine katılan tüm meslektaşlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz” dediler.
Yaklaşan Ramazan bayramını da kutlayan DEKSAD yönetimi, “Ramazan ayı Dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan olumsuzluklar nedeniyle buruk geçti.

DEKSAD yönetimi olarak Ramazan Bayramının bu olumsuzlukların sona ermesine vesile olmasını diliyoruz. Bayramın milletimizin diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını; güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram geçmesini diliyoruz” diye konuştular.