Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği (DEİM) Merkezefendi ve Pamukkale belediye başkanlıklarına ziyaretlerde bulundu. 
İlk olarak Merkezefendi Belediyesi'ni ziyaret eden Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği yönetim kurulu üyelerini, Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu karşıladı. Ziyarette konuşan Subaşıoğlu öncelikli hedeflerinin vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek olduğunu söyledi. Subaşıoğlu, "Bina problemimizi ek bina şeklinde çözeceğiz. Yeni inşa edeceğimiz belediye binasını da fonksiyonel bir şekilde tasarlayacağız yani vatandaş içeriye girdiğinde nerede ne hizmeti alacağını bilecek. Böylelikle vatandaşa daha kaliteli bir hizmet sunacağız" dedi. Merkezefendi beldesinde inşası planlanan yeni şehir hastanesinin 300 milyon TL gibi önemli bir rakama inşa edileceğini hatırlatan Subaşıoğlu, her zaman istişare ve işbirliğine açık olduklarını, Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin de her zaman desteğine ihtiyaç duyacaklarını kaydetti.
DEİM Başkanı Fehmi Demirten ise iş dünyasından başkanlık koltuğuna oturan Subaşıoğlu’nu tebrik edip yeni görevinde başarılar diledi. Demirten, "Özel sektörden böyle makamlara gelinmesi bürokratik engelleri aşmamızı kolaylaştırır. Sizin seçilmeniz Merkezefendi için bir şanstır. Şehrimizin meseleleri bizim meselelerimizdir. Biz de bize düşen görevleri yapmak için arzuluyuz. Çok fazla çarpık yapılaşma var. Artık konutlarda tek göz oda dönemi sona erdi. Kentsel dönüşüm konusunda söz söylemeye hazırız, katkı koymak için elimizden geleni yaparız" şeklinde konuştu. 
Daha sonra Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri, Gürlesin’e de başarı dileklerinde bulundu. Demirten, "Şehir plancısı, mimar, mühendis ve müteahhitlerden oluşan derneğimiz ortak aklı bulma adına her zaman Pamukkale Belediyesi’nin hizmetindedir. Pamukkale beldesi kentsel dönüşüm açısından büyük bir fırsata sahip, geniş ölçekli planlarla gerçek manada kentsel dönüşümün yapılabileceği bir bölge. Biz bu derneğin yönetim kurulu olarak bütün donanıma sahibiz. Ufak bir çağrıda koşa, koşa yardıma geliriz" dedi.
Öte yandan Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği’nde görev dağılımı yapıldı. Geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongrede başkan seçilen Fehmi Demirten’in yardımcılıklarına İbrahim Şenel ve Veli Aytuğ getirildi. Muhasip üyeliğe Ahmet Haybat, yönetim kurulu sekreterliğine Süreyya Kaya, üyeliklere de Server Munis ve Ertan Büyükdağ getirildi.