37. Turkey Build İstanbul Fuarı'na, Denizli Ticaret Odası’nın düzenlediği ve Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin (DEİM) katkı sunduğu organizasyonla Denizli’den 30 inşaat firması yetkilisi katıldı. 
Bin 150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini sunduğu fuarı yaklaşık 110 bin kişi ziyaret etti. Fuar ile ilgili değerlendirmede bulunan DEİM Başkanı Fehmi Demirten, "Turkey Build İstanbul yapı malzemeleri sektöründe dünyanın en büyük beş fuarından biri. Bu tür fırsatların iyi değerlendirilmesi gerek. Teknoloji tüm hızı ile yeni ürünler ortaya çıkarıyor biz de bu ürünleri yakından görmek için dernek üyelerimiz ve sektör temsilcisi arkadaşlarımız ile incelemelerde bulunmak üzere bu fuara katıldık. Fuarlar genç arkadaşlarımızın ufuklarının genişlemesi adına önemli bir fırsat, burada da özellikle genç arkadaşlarımızın da aramızda olması bizleri memnun etti. Bu tür organizasyonlarla inşaat sektörüne ivme kazandırıp, Denizli ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.
Fuarın Denizlili katılımcılarını da ziyaret eden DEİM üyeleri, stantları gezerek bu firmalara da destek verdi. İskele ve kalıp alanında faaliyet yürüten Gökdelen İskele Kalıp Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çengel, DEİM üyelerine ve başkanına fuarda kendilerine verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Denizli’deki inşaatlardan esinlenerek geliştirdikleri iskele sistemi ile bir çok ülkeye ihracat yaptıklarını kaydeden Çengel, "Denizli’de genellikle binalar 5 katı geçmiyor. Bu yüzden de inşaatlar da vinç sistemi kullanılmıyor. Biz de bu şartlardan esinlenerek bir sistem geliştirdik. Yaptığımız modelle maliyetleri de oldukça düşürdük. Fuarda da oldukça yoğun ilgi görüyoruz. Şu anda Gürcistan, Bulgaristan gibi ülkelere ihracat yapıyoruz, yurt içindeki ilgiden de memnunuz" şeklinde konuştu.
ISK-SODEX 2014 Fuarı'nı da gezen Denizlili inşaatçılar burada da iklimlendirme ve tesisat sektörü ile ilgili incelemelerde bulundu. Özellikle enerji tasarrufu ve çevreci ürünlere ilgi gösteren firma temsilcileri 881 katılımcı firmanın boy gösterdiği stantlarda bilgi alma fırsatı buldu.