Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Şahin Tin, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 13 Mayıs 2015 tarihinde Denizli’de yapacağı miting öncesinde Denizli halkına açık davette bulundu. 10 binlerce adet basılan davet mektubu ile Denizlilileri mitinge davet eden Tin, “Seçim çalışmalarına çıkan partili ve gönüllü ordumuz, parti politikalarımızı ve geleceğe dair hayallerimizi anlatırken; bir yandan da miting için bastırılan 10 binlerce davet mektubunu vatandaşlarımıza veriyor. İlk kez Denizli’ye gelen Genel Başkanımız, Liderimiz, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Denizli’den memnun bir şekilde ayrılmış, her gittiği yerde övgü ile bahsetmişti. Bu kez daha fazla bir kitle ile liderimizi kucaklama zamanı geldi.

OYUNLARI OYLARINIZ İLE BOZACAKSINIZ

“Yeni ve güçlü bir Türkiye’nin mimarı olacak bizler, liderimizi bu önemli süreçte yalnız bırakmayacağız. Denizli olarak üzerimize düşeni fazlası ile yapacağız” diyen Tin, “İnanıyorum ki, Denizli olarak 7 Haziran seçimlerinde Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin önderliğinde inanılmaz bir başarıya imza atacak kararlılıkta ve güçtedir. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar devam ederken, bu oyunları oyları ile bozacak olan yine milletimizden başkası değildir. Hep birlikte yeni Türkiye’yi inşa edelim ve birer kahraman olalım” çağrısında bulundu.

DAHA GÜÇLÜ KARŞILAYALIM

Tin, açıklamasında, “Türkiye’nin hocası, bilge adam, başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 2. kez Denizli’mize geliyor. 1 Şubat tarihinde gerçekleştirdiğimiz il kongremize gelerek bizleri onurlandıran Liderimiz Prof. Dr. Davutoğlu, ikinci kez Denizli’ye gelecek. Millet iradesinin sandığa yansıyacağı 7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve Denizli milletvekili adaylarımızın vatandaşlarımız ile kucaklaşacağı büyük mitingimiz, 13 Mayıs 2015 tarihinde saat 18.00’de 29 Ekim Özay Gönlüm Meydanı’nda yapılacak” dedi.