Denizli'de Şoförler ve Otomobilciler Odası 15 Temmuz Darbe girişimine tepkilerini göstermek amacıyla 'Demokrasi Yürüyüşü' düzenledi. 

Denizli'de İstiklal Caddesi üzerinde toplanan toplanan Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri ellerinde Türk bayraklarıyla Delikliçınar Meydanı'na kadar yürüdü. Şoförler yürüyüş sırasında "Darbeya hayır" sloganları attı. Delikliçınar meydanında basın açıklaması yapan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, darbe girişiminin milletimizin hür iradesine saygısızlık olduğunu ve bu darbe girişimini en sert şekilde kınadıklarını belirterek demokrasiye her zaman sahip çıkılmasının vatandaşlık görevi olduğunu söyledi. 

 Ülke ve millet olarak demokrasi ve özgürlükten vazgeçmelerinin mümkün olmadığını belirten Semerci, "Bu darbe girişimini tanımıyoruz. Bu ülkemizin ve milletimizin birliğine yapılmış bir darbe girişimidir. Millet olarak tedbiri elden bırakmamalıyız. Milletimiz iradesine dün nasıl sahip çıktıysa bundan sonra da aynı kararlılıkla demokrasi ve hür iradesine sahip çıkmaya devam edip bu vatan hainlerine meydanı bırakmamalıyız. Bu girişim terörden farksızdır. Bu girişimi Türk şoför esnafı olarak asla kabul etmiyoruz.  Darbeler dönemi artık tarihe gömülmüştür" diye konuştu.