Genç MUSIAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Denizli şubesi yeni bir sosyal sorumluluk projesine başladı. Çameli ilçesi Elmalı Köyü Ortaokulu'nda yeni bir kütüphanenin hazırlanmasına rağmen kitapların henüz temin edilememesi üzerine kitap toplama kampanyasına başlayan Genç MUSIAD Denizli şubesi, "Kitap Bayramı" adıyla başlattığı kampanyada ilk ve orta öğretim için kitap toplamaktadır. Proje kapsamında evlerimizdeki kitapların toplanmasının yanında maddi destekler ile yeni kitaplar da toplanıyor.

Nisan ayinin 10'unda son bulacak olan kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Genç MUSIAD Denizli şubesi baksan yardımcısı Omer Fatih Filiz, hem ticari hem de sivil toplum kurulusu faaliyetlerinin yanında sosyal sorumluluk projelerine verdikleri değer ve önemden bahsetti. Konu ile ilgili olarak Filiz, "bizler nasıl ki Denizlimizin genç işadamlarını temsil edecek faaliyetler yürütüyorsak, ayni zamanda geleceğin gençleri olacak kardeşlerimize de faydalı olacak isler yapmamız gerektiğinin bilinceyiz" dedi. Bunun yalnızca bir kitap toplama kampanyası olmadığını belirten Filiz, bu tur faaliyetler ile nesillerin arasındaki bağın geliştiğini belirtti. Buğun kendilerinin temsil ettiği "genç" ve "işadamı" kimliklerinin yarin bu okullardaki kardeşlerimiz tarafından üstlenileceğini dile getiren Filiz, genci yaşlısı herkesin bu kampanyaya destek vermesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Genç MUSIAD Denizli başkan yardımcısı Filiz, "projenin  adini Kitap Bayramı olarak belirledik. Hedefimiz 10 Nisan'da kampanyamızın sonlanması ile yeni kitap teminini gerçekleştirmek ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde bu kütüphanemizi kitap ile doldurmak. Bu sayede, bu okullarda öğrenim gören öğrenci kardeşlerimizin cifte bayram yasamasına vesile olmak." Dedi.

Kampanya suresince 4 farklı noktadan kitap teslimi aldıklarını belirten Filiz, kitapların Dekor Elektrik, Kebapçı Mustafa, MUSIAD Şubesi ve Fatih Ferforje adreslerine bırakılabileceğini belirtirken, MUSIAD Denizli şubesine kargo ile kitap gönderimi yapılabileceğini söyledi. Kampanya detayları ve iletişim için 0 532 684 26 14 numaralı telefondan Mehmet Çakır ile görüşülebileceğini dile getiren Filiz, kampanyaya destek olan herkese çok teşekkür ettiklerini belirtti.