Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çocuk yuvasında kalan çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Düzenlenen etkinlikte çocuk yuvasında kalan çocuklar polis motorlarına ve TOMA araçlarına bindi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü örnek bir projeye imza attı. Çocuk yuvasında kalan çocuklar, polislerle unutamayacakları bir gün yaşadı. Etkinliğe, Denizli Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatürk, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Taner Korkut ve polisler katıldı. 
Etkinlikte çocuklar Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları (TOMA), yunus ve trafik polislerinin motorlarına bindi. TOMA’lar da çocuklar için küçük bir gösteri yaparak su sıkarken, çocuk yuvasında kalan çocukları olanları meraklı gözlerle izledi.
Denizli Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatürk çocukları hem sevindirmek hem de polisi sevdirmek olduğunu söyledi. Kocatürk “Biz bugün belki sevinmeye en çok hakkı olan çocuk yurdumuzda aile ve sosyal il müdürlüğümüzle böyle bir etkinlik düzenledik. Çocuklarımızı sevindirmek istedik. Hem de polisimizi tanıtmak ve sevdirmek istedik. Gördüğümüz kadarıyla da umduğumuz gibi oldu ve çocuklarımız polis ağabeylerini ve ablalarını çok sevdi” dedi.