GAZİANTEP (CİHAN)- Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde çocukların kavgasına aile büyüklerinin de karışması sonucu 5 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı olayla ilgili 5 şüpheli, Gaziantep’te düzenlenen operasyonla yakalandı.
    8 Ağustos'ta Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde çocuklar arasında çıkan tartışmaya aileler de karışmış, uzun namlulu silahların açılan ateş sonucunda 5 kişi ölmüş, 7 kişi de yaralanmıştı. Şanlıurfa polisinin yaptığı istihbari çalışmalar sonucunda, olaya karışanlardan 5 kişinin Gaziantep’te olduğu tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Özel Harekat ekipleri, Narlıtepe Mahallesi'nde bir arkadaşlarının evlerinde olduğu belirlenen şahıslara yönelik operasyon düzenledi.
     Operasyon sonucunda, Yusuf Ş. (32), Mehmet Ş. (22), Mustafa Ş. (33), Nahşi Ş. (22) ve Mehmet K. (45) isimli şüpheliler yakalandı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen şahıslar, buradan da sağlık raporu için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Şüpheliler, sağlık raporunun alınmasının ardından, Şanlıurfa’dan gelen emniyet ekiplerine teslim edilecek.
CİHAN