Denizli’de, boşanmak üzere olduğu eşinin çocuğunu göstermediğini iddia eden bir kişi, çatıya çıkarak intihar etmek istedi. Ahmet Ö, kızının olay yerine gelmesinin ardından intihardan vazgeçti.
Olay, saat 16:00 sıralarında Bağbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Eşinden boşanmak üzere olduğu öğrenilen Ahmet Ö, eşinin iki yaşındaki kızı S.Ö’yü göstermediğini iddia ederek bir apartmanın çatısına çıktı. Kızını göremediği için Bağbaşı Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bir binanın çatısına çıkan Ahmet Ö, kızını görmeden aşağıya inmeyeceğini söyledi.
Ahmet Ö'nün yanına çıkan polisler uzun süre ikna etmek için uğraştı. Ahmet Ö'ye eşiyle konuşması için telefon dahi uzatan polis ekipleri, ikna etmeyi başaramadı. Yerel bir televizyonda çalışan bir muhabirin de ikna çabaları boşa çıktı. Sürekli kızını görmek istediğini ifade eden Ahmet Ö'ün çağrısı üzerine eşi ve iki yaşındaki kızı olay yerine getirildi. İntihar etmek isteyen Ahmet Ö, iki yaşındaki kızı S.Ö gösterilince ikna olarak polisler eşliğinde aşağıya indi.
Bağbaşı Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi'ne götürülen baba, kızı ile burada hasret giderdi. Ahmet Ö, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.