Çivril'de sıcak asfalt çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelere yönelik gerçekleştirdiği 562 bin metrekarelik kilit parke taşı hibe programı kapsamında Irgıllı ve Işıklı'ya da kilit parke taşı hibe etti. Başkan Zolan, Çivril'in 7-8 mahallesine hitap edecek içerisinde kiraz alım merkezinin de bulunduğu bir pazaryeri ve halı saha müjdesi de verdi.

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin Çivril ilçesindeki yatırımlarını inceleyerek, ilçedeki sıcak asfalt çalışmaları ile kilit parke taşı hibe programına katıldı. Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven'in de eşlik ettiği program kapsamında,  Çivril'in Gümüşsu Mahallesi'nde başlayan sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, "Denizli'de ne varsa ilçelerde de o olacak" dediklerini hatırlatarak, "Denizli'de ne var? Sıcak asfalt var. İşte bugün sıcak asfaltı Gümüşsyumuza yapmaya geldik. Sözümüzü tutmaya geldik. Çünkü, 'Denizli'de ne varsa ilçelerde de o olacak' dedik" diye konuştu.



Pazaryeri ve halı saha müjdesi

Verdikleri tüm sözlerin yerine getirileceğini kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Sadece Gümüşsu'ya değil çevresindeki 7-8 mahalleyi de kapsayacak bir pazaryeri, içerisinde kiraz alım merkezinin de olduğu bir tesis sözü vermiştik. Çivril Belediye Başkanımız Gürcan Güven projesini hazırlattı. Haftaya 14 Mayıs'ta  da ihalesi yapılacak. 1 milyon liraya yakın bir yatırım yapılacak. İnşallah burada olduğumuz sürece sizlerin isteklerini ikiletmeden her türlü ihtiyacınızı Allah'ın izniyle karşılamaya devam edeceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Biraz sabır gerekiyor. Önümüzde 4 yıllık bir dönem var. Nasıl sıcak asfalt yapılıyorsa, pazaryeri yapılıyorsa, arıtma tesisi devreye girdiyse, itfaiye, cenaze hizmetleri ve diğer her türlü hizmet veriliyorsa 2019'a geldiğimizde bir çok ihtiyaç daha giderilmiş olacak. İyi ki büyükşehir olmuşuz diyeceksiniz. Sizlerin güvenine layık olup güveninizi boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız." Başkan Zolan, ayrıca özellikle gençler için bir de halı saha yapma sözü verdi. 



Irgıllı ve Işıklı'ya 10'ar bin metrekare kilit parke taşı


Denizli Milletvekili Yüksel ise, Denizli'nin henüz bir yıl önce büyükşehir olduğunu ifade ederek, "Denizli Büyükşehir Belediyesi sistemini en erken oturtan ve hizmeti en erken başlatan bir kurum. Bugün Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kurulan birçok belediye bunu yapamıyor. Eksiklerimiz elbette vardır. Çünkü ihtiyaç bitmez. İnsanımız daha iyisine daha güzeline layık olduğu için biz de daha iyisini daha güzelini yapmak zorundayız. Bu çalışmalar inşallah sürecek. Gerek Gürcan Bey gerek Osman Bey Allah nasip ederse hizmete boğacaklar. Bundan şüpheniz olmasın" dedi. Vatandaşların bir süre taleplerini dinleyen Başkan Zolan ve Milletvekili Yüksel, konuşmaların ardından asfalt çalışmalarını inceleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi. Heyet daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tüm ilçelere yönelik gerçekleştirdiği 562 bin metrekarelik kilit parke taşı hibe programı kapsamında düzenlenen Irgıllı ve Işıklı'daki 10'ar bin metrekarelik kilit parke taşı teslimine katıldı.



Sevgi gösterileri ile karşılandılar

Çivril'de gittiği tüm bölgelerde vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan ve beraberindekiler, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarını incelemesinin yanında bazı açılış ve ziyaretler de gerçekleştirdi. Beydilli Mahallesi'nde Beydilli Camii'nin ve Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği serginin açılışını yapan Başkan Zolan ve Milletvekili Yüksel, Süngüllü Mahallesini de ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Başkan Zolan, Işıklı ve Gümüşsu Mahallesi'nde de yine Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği serginin açılışını yaptı.