Denizli-Uşak karayolu İğdir kavşağında öğle saatlerinde meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre şöyle gelişti. 64 LU 269 plakalı aracıyla Denizli’den Uşak istikametine seyreden Mustafa Güncü, Dinar istikametinden Çivril yönünde seyreden 03 PL 327 plakalı Ahmet Koçluk’un kullandığı araçla çarpıştı.
 Çarpmanın etkisiyle iki araçta savrularak orta refüje çıktı. O anlarda Recep Aygün (56), Mümin Çaylak (67) ve Mevlüt Çınar (65) araçtan savrularak yola fırladı.
Olayı görerek yardıma koşanlar tarafından yoldan kaldırılan yaralılar  112 ambulansı ile önce Çivril Devlet Hastanesine sonra Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Araçta sıkışan sürücü Ahmet Koçluk’ta (66) olay yerine ilk gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye amirliğine bağlı Kaza Kırım ekibi tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak Çivril devlet Hastanesine kaldırıldı. Araçta bulunan diğer yolcu Recep Aygün’de olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çivril Devlet Hastanesi Evde bakım ambulansı ile Çivril devlet hastanesine kaldırıldı. Kazaya karışan ve kazayı hafif yaralı olarak atlatan diğer aracın sürücüsü Reşit Güncü (53) ile yolcular Mustafa Güncü (27) ve Meryem Şen(17) vatandaşlar tarafından Çivril Devlet Hastanesine kaldırılırken yaralıların tedavileri Çivril Devlet Hastanesinde devam ediyor.
Bölge Trafik ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatırken kazanın aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği bildirildi.