Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Gaziantep Medya Platformu Derneği'nin davetlisi olarak "Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödül Töreni"ne katılmak üzere Gaziantep’e geldi.

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Harita Mühendisi Sezer Cihan da törene katılmak için Gaziantep'e gitti.

Gaziantep’teki değişimi takip ettiklerini ve bu gelişmelerden son derece mutlu olduklarını belirten KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, Tarihine, kültürüne ve turizmine yönelik yaptığı  başarılı çalışmalardan dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'e ve ekibine teşekkür etti. Çalışmaları yerinde inceledi. 

KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, 9 yıldır Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreterliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı yapan, şimdi de AK Parti'den Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Harita Mühendisi Sezer Cihan ile bir süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Eroğlu, Cihan'a çıktığı bu yolda başarılar diledi. Aday olup başkan olması halinde Denizli'ye Denizli Kebabı ve Balık yemeye geleceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Eroğlu'nu ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını belirten Cihan, "Halkımızın desteği, AK Parti yönetimimizin ve Sayın Başbakanımızın uygun görmesi halinde Denizli'yi, Türkiye'nin ve Dünyanın gözbebeği haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Cumhurbaşkanı Sayın Eroğlu, Gaziantep'te yaptığımız başarılı çalışmalardan dolayı başkanımızı ve bizi tebrik etti. Ben de önce aday sonra başkan olmam halinde Sayın Eroğlu'nu Denizli'ye davet ettim. Kendilerinden bu konuda söz aldım." dedi.

Sezer Cihan Gaziantep'te katıldığı "Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödül Töreni"nin ardından Denizli'ye dönmek üzere hareket etti.