Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli büyükşehir ve ilçe adayları, Organize Sanayi Bölgesi’nde işçilerle bir araya geldi. 
Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleştirilen seçim çalışmasında CHP belediye başkan adayları, bölgede çalışan vatandaşlara projelerini anlattı. CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Arslan ve Merkezefendi Belediye Başkan adayı Arif Balkanay ve partililerin katıldığı ziyarette, 30 Mart seçimlerinin yerel seçimden öte memleket meselesi olduğunu söyleyen başkan adayları, yerelden aldıkları güçle Türkiye’nin üzerindeki kara bulutların dağılacağını söyledi. 
Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural, ilçeyi çağdaş bir görünüme kavuşturmak için çok çalışacaklarını belirterek, bugüne kadar yapılanların ‘Biz yaptık oldu’ mantığıyla yapıldığını belirtti. Vural, "10 yıllık Karahayıt Belediye Başkanlığı dönemimin ardından Pamukkale ilçesine aday oldum. Karahayıt’ta yaptığımız çalışmalarla bölgede oturan kardeşlerimin gönlünü kazandım. Şimdi de Pamukkale'ye hizmet etmek için geliyorum. Vatandaşlarımızın daha modern bir ilçede yaşamalarını sağlamak için geliyorum" dedi.